Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

‘Meest geliefde bejaarde’ komt in maart naar de Meerpaal

Cultuur

DRONTEN - Hendrik Groen staat bekend als de meest geliefde bejaarde van Nederland en hij komt donderdag 9 maart naar de Meerpaal. Groen speelt in verschillende theaters in het land de voorstelling Het laatste geheime dagboek van Hendrik Groen, 90 jaar en de Meerpaal is er daar eentje van.

Groen komt voor de laatste keer naar de Meerpaal en volgens het theater wordt het een grappige en aangrijpende voorstelling over het ouder worden. ‘Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt. Hij besluit in deze ontroerende komedie opnieuw een dagboek bij te houden om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten.’

Over de voorstelling
Na de sluiting van het verzorgingstehuis in Amsterdam-Noord moet Hendrik Groen constateren dat de tijd niet meer zo mild voor hem is: hij wordt steeds vergeetachtiger en begint het overzicht te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik Groen in deze ontroerende komedie zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten met Leonie (88) en Frida (10) als trouwe vrienden. Naast Beau Schneider en Britte Lagcher spelen onder andere ook Nikkie Kuis en Leendert de Ridder in deze voorstelling.

Tickets voor de voorstelling zijn te koop via www.meerpaal.nl