Flevo's Mannenkoor
Flevo's Mannenkoor

Cursus stemvorming bij Flevo’s Mannenkoor

Cultuur

DRONTEN - Onder het motto ‘Zingen is onze passie’ organiseert het Flevo’s Mannenkoor een cursus stemvorming. “Doel is om je bewust te maken van de mogelijkheden van je stem om daardoor vrijer te kunnen en te durven zingen”, aldus het bestuur van het koor.

“De afgelopen jaren waren helaas niet de beste jaren voor de koren. Repetities, optredens, concerten en voorstellingen kwamen vaak stil te liggen. Nu we die nare tijd achter de rug hebben wil het bestuur weer mannen enthousiast maken voor het zingen bij een mannenkoor. Stemvorming kan daar een bijdrage aan leveren. Zingen is immers goed voor lichaam en geest”, schrijft het koor in een persbericht.

De lessen vinden vanaf 16 maart iedere week plaats op de donderdagavond. De cursus duurt 6 weken. Om 19.00 uur wordt begonnen en elke les duurt tot 19.45 uur. Plaats van handeling is de Rotaryzaal in Zalencentrum Open Hof, De Zuid 2 in Dronten. Deelname aan de lessen is gratis en vrijblijvend. Aansluitend aan de lessen is er gelegenheid om kennis te maken met het koor en de wijze waarop er wordt gerepeteerd voor het Lenteconcert op zaterdag 22 april. Dit concert vindt plaats In de grote zaal van Zalencentrum Open Hof. Binnenkort start hiervan de kaartverkoop.

Cursusleider is zangpedagoog Maria Bloem-Dette. Aanmelding tot 9 maart kan via het e-mailadres: secretaris@flevosmannenkoor.nl