Afbeelding
Flevo's Mannenkoor

Kom bij de Club | Open repetitie Flevo’s Mannenkoor

Cultuur

DRONTEN - „Kom zing en hoor, het Flevo`s Mannenkoor.” Dat schrijft het koor in de elfde aflevering van onze rubriek Kom bij de Club,

Kom bij de Club

Clubs krabbelen overeind na de lockdowns. DeDrontenaar.nl geeft ze een steuntje in de rug met de rubriek KomBijDeClub. Stuur jouw bijdrage naar redactie@DeDrontenaar.nl.

.

DRONTEN - Kom zing en hoor, het Flevo`s Mannenkoor! Het Flevo’s Mannenkoor start vanaf donderdag 2 september weer met haar repetities in zalencentrum Open Hof, De Zuid 2 te Dronten. Aanvang 20.00 uur.

De zaal is optimaal ingericht om te repeteren en wordt optimaal geventileerd. Twee keer per uur wordt de zaal lucht ververst door een luchtverversingssysteem dat aan alle eisen voldoet.

50-jarig jubileum

Voor dit jaar bereidt het koor zich voor op een geweldig concert in kerstsfeer op 2e Kerstdag. Volgend jaar bestaat het koor 50 jaar en daar wordt natuurlijk bijzondere aandacht aan besteed. Op 9 april 2022 beginnen de festiviteiten met een Voorjaarsconcert in de Meerpaal te Dronten. 

De eerste repetitie worden gezien als open repetities. Iedereen die geïnteresseerd is in het zingen in een mannenkoor is van harte welkom. U hoeft zich niet aan te melden. U loopt gewoon binnen en onder het genot van een bakje koffie maakt u kennis met de sfeer die er heerst. Gaat u er rustig bij zitten, want velen hebben zich verbaasd over de kwaliteit van het koor. We zullen u zingend verwelkomen met ons clublied.

Het koor bestaat momenteel uit 65 leden en staat onder de bezielende muzikale leiding van Paul Michèl Tijssen. Meer informatie over het koor en haar rijke geschiedenis kunt u krijgen via het e-mailadres: secretaris@flevosmannenkoor.nl. Uw komst wordt zeer op prijs gesteld.

 • Tekst: Flevo’s Mannenkoor

.

Kom bij de Club

 1. Biljartvereniging De Regenboog
 2. Flauto Dwarsfluitensemble
 3. Christelijk gemengd koor Zon en Zegen
 4. Atletiekvereniging Flevo Delta
 5. Bingomiddagen in De Meerpaal
 6. Bridgeclub Dronten
 7. Showgroep Spirit
 8. Rugby Club Dronten
 9. Duikvereniging OWSVD
 10. Multi-tracking in De Meerpaal
 11. Flevo’s Mannenkoor
Herma Overmars tijdens haar laatste werkdag.
Herma Overmars na 25 jaar bij Zuyver Juweliers met pensioen 18 uur geleden
Afbeelding
Agenda woensdag: Voorleesfeest in Dronten, energieloket in Biddinghuizen 18 uur geleden
Burgemeester Jean Paul Gebben
Overlast door dronkaards, verwarde personen en zwervers komt van 3 of 4 mensen 19 uur geleden