Nirwana houdt vrijdag en zaterdag jaarfeest met zes bands
Nirwana houdt vrijdag en zaterdag jaarfeest met zes bands brugmedia.nl

Nirwana houdt vrijdag en zaterdag jaarfeest met zes bands

Cultuur

DRONTEN - Rockpodium Nirwana houdt dit weekeinde haar jaarfeest. Overdag is de camping geopend en 's avonds treden er zowel vrijdag als zaterdag drie bands op. Op beide avonden begint de eerste band rond 22 uur te spelen.

Een overzicht van de optredende bands (bron: nieuwsbrief Nirwana):

Vrijdag: The Shady Greys
The Shady Greys brengen een variatie aan stijlen. Het blijkt een gouden combinatie, Marcus en Catherina uit Amsterdam. Met een houten kist, een gitaar en hun stemmen variëren ze elk optreden aan de hand van het publiek en de ambiance. The Shady Greys stonden eerder al in Paradiso, de Romein, maar zijn ook het voorprogramma van DeWolff!

Vrijdag: The Covering
The Covering staat garant voor kwaliteit, plezier en vooral METAL! Wil jij genieten van de beste covers van Slayer, Iron Maiden, Twisted Sister, maar ook King Diamond en Megadeth? The Covering is de tweede band op de vrijdagavond van het Jaarfeest!

Vrijdag: Trailer Trash Tremblers
Trailer Trash Tremblers maken Redneck ?n Roll dan ook zoals God het bedoeld heeft! Dit voornamelijk omdat de jongens het menen. Het is echt, het komt uit hun hart. Geen glad getrokken nummers, geen over geproduceerde meuk. Maar gewoon, Redneck Rawk ?n Roll. Juist daardoor behoort de Trailer Trash Tremblers bij de top van de ?southern? rockbands uit Europa. Ze zijn zelfs de eerste en enige band uit Europa die vermeld staat op www.puresouthernrock.com.

Zaterdag: Money and the Man
Door de eeuwen heen zijn mannen geen mannen meer en is geld geen geld meer. De popmuziek word elk jaar verschrikkelijker en computers zullen de wereld overnemen. Het Zwolse garage-blues duo Money & The Man is hét nieuwste medicijn tegen de bovenstaande klachten. Bij de intense liveshows laat dit duo zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. Toen hun eerste demo ?Dance' uit kwam braken de boys los! Met in het eerste jaar meer dan dertig shows waaronder vele festivals, radioshows en optredens met o.a. The Deaf, is het recept van Money & the Man flink aangeslagen!

Zaterdag: Tarragona
Tarragona is een hardrock en heavy metal band uit Zwolle, bestaande uit de geweldige zanger en songschrijvende gitarist Vidal Wildeboer, de energieke drummer Stef Hoekjen, de solerend c.q. song schrijvend gitarist Lennart van Kampen en de componerende bassist Steven van der Hulst. Vier jonge mannelijke talenten in de leeftijd van 18 tot 20 jaar die de toon zetten in één van de beste aanstormende hardrock en heavy metalbands van Nederlandse bodem.

Zaterdag: '69 Comeback
'69 Comeback is een nieuw Rock ?n' Roll kwartet met een groove! Zij spelen volvette Rockabilly en Stampende Rock' n' Roll, met invloeden uit Jump Jive en Blues, maar laten ze zich absoluut niet leiden door een kalender die ophoudt in 1960, sterker nog, menig moderne rocksong moet er aan geloven en krijgt een fikse rockabillyshot van deze muzikanten, It's not only Rock&Roll but we like it!

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 21 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 21 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 22 uur geleden