Afbeelding
Picasa

Amor Musae geeft jaarlijkse uitvoering in De Hoeksteen

Cultuur

SWIFTERBANT - Muziekvereniging Amor Musae brengt op vrijdag 13 maart vanaf 19.30 uur haar jaarlijkse uitvoering in De Hoeksteen. Amor Musae trakteert het publiek op een avondje met muziek en dans rond het thema 'beroepen'.

Bij de allerjongste twirlsters onder leiding van Dinja Uil wordt er onder andere gedanst op muziek van de postbode Pieter Post. De twirlsters Lieke Manders, Nika Schimmelpenning en Sanne de Bruin presenteren voor het eerst hun solo. Ook het sst-small team, large team en de minirettes laten hun creaties zien.

Brassband

De brassband speelt het stuk Lord Tullamore over een Ierse edelman van weleer en JAM (Jeugd Amor Musae) brengt ook diverse muziekstukken ten gehore. Brassband en JAM staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster.

Natuurlijk laat de malletband onder leiding van Ciska Terpstra van zich horen met bijvoorbeeld een duostuk en met muziek van de Ghost Busters. De jeugdmalletband heeft een nieuwe naam en heet voortaan STAMB (starters mallet band). Ook zij treden voor het voetlicht.