Charlotte van 't Hof
Charlotte van 't Hof De Meerpaal

160 dansleerlingen van De Meerpaal in 'sprookjesachtige' voorstelling

Cultuur

DRONTEN - Maar liefst 160 leerlingen van De Meerpaal Academie dansen op zaterdag 25 juni om 14.30 en 19.30 uur in de voorstelling 'Zeg Roodkapje waar ga je heen?' Allerlei dansstijlen komen aan bod: klassiek, urban, jazz-streetdance, modern en contemporary.

Leerlingen repeteren op de danspassen, het decor wordt gebouwd en de kostuums zijn in de maak; al maanden wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de grote dansvoorstelling in De Meerpaal.

In deze voorstelling wordt het publiek meegenomen in de wereld van de bekende sprookjes. Zo danst Roodkapje met dwaallichtjes in het sprookjesbos, ontmoet ze Sneeuwwitje, moet ze oppassen voor de boze wolven en danst ze op het bal van Assepoester.

Charlotte van ’t Hof

Na 12 jaar dansles en 6 grote dansvoorstellingen in De Meerpaal danst Charlotte van 't Hof op 25 juni de hoofdrol. Zij woont inmiddels in Amsterdam, maar reist nog met enige regelmaat af naar Dronten om een dansles te volgen bij De Meerpaal Academie.

,,Ik heb hier altijd met veel plezier gedanst, dus ik vind het heel leuk dat ik weer een nieuwe dansproductie aan mijn rijtje mag toevoegen'', vertelt Charlotte.