Een BOA van de gemeente Dronten.
Een BOA van de gemeente Dronten. ©maartenheijenk.nl

VVD wil aantal BOA’s in de gemeente Dronten verdubbelen: van 6,5 naar 13

Gemeente

DRONTEN - De gemeenteraad besloot vorig jaar dat het aantal BOA’s in Dronten van 2,5 naar 6,5 gaat. De VVD wil dat aantal de komende vier jaar verdubbelen. „Want wij vinden de veiligheid van inwoners erg belangrijk”, schrijft de VVD Dronten in haar gisteren gepresenteerde verkiezingsprogramma.

Indien nodig wil de VVD handhandhavers beter uitrusten: „En wij zien mogelijkheden om de BOA’s in te zetten daar waar overlast ontstaat. Het is belangrijk om waakzaam en scherp te zijn!”

De VVD schrijft in een persbericht over het verkiezingsprogramma dat er een zorgvuldig traject is doorlopen: „Waarbij met diverse inwoners, verenigingen en ondernemers gesproken is.”

Duidelijke keuzes

Lijsttrekker Barry Hoogezand: „Wij maken duidelijke keuzes hoe woningbouw, bereikbaarheid en veiligheid in onze gemeente nog beter kan worden. Daarbij denken we aan innovatieve woonvormen en zelfbewoningsplicht bij het realiseren van starterswoningen.”

„Bereikbaarheid van onze dorpen is van groot belang”, vervolgt de lijsttrekker, „Ook over sport, ondernemerschap, werken en gezondheid hebben we creatieve en goede plannen.”

Verkiezingen

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.