Foto tijdens Tour of Art 2021, op deelnemerslocatie A.S.F. Fischer
Foto tijdens Tour of Art 2021, op deelnemerslocatie A.S.F. Fischer Foto: Erna Koelman

Ingezonden: 17de Tour of Art Flevoland op 1 en 2 oktober

Ingezonden Ingezonden

LELYSTAD/DRONTEN - Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober vindt in Lelystad de 17de editie plaats van de jaarlijkse ‘Tour of Art Flevoland’. Tijdens dat weekend exposeren, op 16 verschillende locaties verspreid over heel Lelystad, in totaal 68 Flevolandse kunstenaars, waaronder 7 uit Dronten, hun kunstwerken. Op deelnemerslocatie Porteum, de nieuwe school voor voortgezet onderwijs, wordt tevens werk geëxposeerd van een aantal leerlingen van die school. De deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 11:00-17:30 uur.

Al voor de 17e keer staat het eerste weekend van oktober in het teken van Flevolandse beeldende kunst. Ook dit jaar is er weer een scala aan technieken en stijlen te zien. Op de website en in de brochure van de Tour of Art staat informatie over alle deelnemerslocaties, alle deelnemers en hun kunst. U kunt al een voorproefje nemen bij de centrale deelnemersexpositie in de KUBUS, Agorabaan 3 in Lelystad. Hier is van elke deelnemer een kunstwerk te zien. Deze expositie is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de KUBUS. Alle deelnemerslocaties zijn op zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 11:00-17:30 uur geopend voor bezoekers. De enige uitzondering is de locatie Crematorium Ölandhorst; deze locatie neemt alleen op zondag deel. De kunstenaars zijn bij hun werk aanwezig en vertellen bezoekers graag over hun werk. Kunst kopen kan uiteraard ook.

Alle details over de Tour of Art, de kunstenaars en hun kunst, de digitale brochure, en informatie over waar een (gratis) brochure af te halen is, zijn te vinden op de website, www.tourofartflevoland.nl. Kijk ook regelmatig op deze website voor de laatste informatie over de Tour of Art.

Organisatie en deelnemers verwachten ook dit jaar weer veel bezoekers te mogen verwelkomen!