Wilfred en Marie-José Klamer
Wilfred en Marie-José Klamer

Klamer Fietsen in Biddinghuizen opent vernieuwde winkel met open huis en openingsrit

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN - De logo, de huisstijl en de buitenkant van Klamer Fietsen aan De Baan in Biddinghuizen zijn het afgelopen jaar vernieuwd. De afgelopen periode is ook de binnenkant aangepakt. Gisteravond was de officiële opening en de klanten worden uitgenodigd om de nieuwe winkel vanochtend (vrijdag 10 januari) te komen bekijken.

Vorig jaar kregen Wilfred en Marie-José Klamer een forse tegenvaller te verwerken, toen er werd ingebroken en veel duren fietsen werden meegenomen. Sindsdien hebben ze de schouders er onder gezet en zijn ze een nieuwe weg ingeslagen.

Geheel vernieuwd

„De geheel vernieuwde winkel staat vol specialized racefietsen, mountainbikes, Gazelle E-bikes, stadsfietsen en Lifestyle fietsen en ook de lifestylefietsen van Cortina en de Alpina kinderfietsen staan in de showroom”, aldus de ondernemers.

Na het open huis van vanmorgen staat zaterdagmorgen om tien uur de openingsrit voor de racefietsers op het programma. De groep rijdt een ronde van ongeveer 75 kilometer en bij terugkomst staat er een lunch klaar voor de deelnemers.

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 21 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 22 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 22 uur geleden