Afbeelding
Aangeleverd

Hoe kies je het juiste internetbureau?

Partnerbijdrages

Je bent net in Dronten gestart als ondernemer en je wilt een website laten ontwikkelen. Ben je al ondernemer, maar niet meer tevreden over de huidige website? In beide gevallen is het goed om een (nieuwe) partner te zoeken die jouw website ontwerpt. Hoe vind je die nieuwe partner? En waar moet je allemaal rekening mee houden? B&S Media Internetmarketing kan jou hierbij helpen.

4 factoren

Wanneer je aan de slag wilt met webdesign in Dronten, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee kunt houden bij jouw keuze. Zo kun je een eerlijke vergelijking maken tussen verschillende bureaus en hun offertes. Hieronder volgt een toelichting bij de stappen.

Stap 1: Het vooronderzoek

Voordat je de zoektocht start, is het goed om na te denken over het type website dat je gaat maken. Het ene bureau is gespecialiseerd in het bouwen voor het MKB, andere in complexere websites of webshops. Zodra je weet in welk CMS je nieuwe website gebouwd moet worden, is de keuze makkelijk. Dan kun je namelijk een bureau zoeken die in dat CMS gespecialiseerd is. Vraag binnen je zakelijke netwerk waar hun website in gebouwd is en hoe zij dit ervaren.

Bij B&S Media staat persoonlijk contact centraal: communicatie gaat door middel van korte lijntjes. Elk bureau heeft zijn eigen manier van communiceren. Ook dit is een factor waar je op kunt letten. Hoe belangrijk vind jij persoonlijk contact? Andere factoren die aan bod komen bij het vooronderzoek zijn de locatie van het internetbureau, de bereikbaarheid en natuurlijk de prijs. Werkt het bureau met een uurtarief of bieden zij een pakketprijs aan?

Tot slot is het goed om te weten of het bureau een ā€˜full serviceā€™ is. Dit betekent dat ze een totaalpakket kunnen bieden. Naast webdesign kunnen ze jou ook helpen met SEO, Google Ads, social media of e-mailmarketing. Een bureau zoals B&S Media biedt klanten diverse mogelijkheden, met als doel online zichtbaarheid! 

Stap 2: De eerste afspraak

Misschien heb je aan de telefoon al een goede indruk gekregen van verschillende bureaus. Zijn ze enthousiast en snappen ze welke kant jij op wilt met de website? Een (fysiek) kennismakingsgesprek kan ervoor zorgen dat jij ā€˜de klikā€™ voelt. Wanneer je na het eerste gesprek geen goed gevoel hebt, raden wij je aan om verder te zoeken.

Stap 3: Het project

In deze fase is het goed om te kijken naar de werkwijze van de diverse bureaus. Werkt het internetbureau volgens een vaste methode? Vraag na wat er van jou verwacht wordt. Daarnaast is het goed om af te spreken wie het vaste aanspreekpunt wordt. Hoe verloopt bijvoorbeeld de communicatie? En hoe lang gaat het project duren?

Stap 4: De prijsopgave

Geen offerte is hetzelfde en dit geldt ook voor de offerte van een website. Na het kennismakingsgesprek is het internetbureau aan de slag gegaan met de offerte. Aan de hand van deze offerte kun je zien hoe goed het bureau naar de wensen en doelstelling heeft geluisterd. De prijs zal samen met ā€˜de klikā€™ voor jou de doorslaggevende factor zijn. 

Waarom een website laten maken door B&S Media?

Nu je weet waar je op kunt letten bij de keuze voor een internetbureau, kan de zoektocht beginnen. Heb jij al verschillende aanbieders op het oog? Het onlinemarketingbureau B&S Media richt zich niet alleen op webdesign, maar houdt zich ook bezig met SEO en Google Ads. Dit zal jou - als ondernemer in Dronten - zeker helpen bij het online succes. De specialisten van B&S Media bieden jou:

  • Hoogwaardige service;
  • Betrokken bij jouw bedrijf;
  • Persoonlijke samenwerking;
  • Kwalitatieve campagnes;
  • Specialistische kennis;
  • Passie voor het vak. 
Afbeelding
UWV: "Grote vraag naar automonteurs in "Flevoland 5 uur geleden
Tulpenloop
Agenda zaterdag: Tulpenloop, Aldi, badminton, voetbal, Spinvis, Maris Sonores 5 uur geleden
Afbeelding
GroenLinks, PvdA en ChristenUnie willen meldpunt vuurwerkoverlast in Dronten 6 uur geleden