Afbeelding
Foto: VVD Dronten

VVD neemt afscheid van oud-wethouders en raadsleden

Politiek

DRONTEN/SWIFTERBANT - De Dronter afdeling van de VVD heeft afgelopen zaterdag tijdens de eerste ‘VVD-Drontendag’ afscheid genomen van de oud-wethouders Irene Korting en Ton van Amerongen. Ook de afzwaaiende raadsleden Remco de Maaijer en Paul Gach werden in het zonnetje gezet. 

Het nieuwe college van Dronten kent geen VVD-wethouder en dus namen Korting, die dat eerder al had aangegeven, en Van Amerongen afscheid. Datzelfde was het geval voor De Maaijer en Gach, die na de verkiezingen niet meer zijn teruggekeerd in de gemeenteraad. 

De VVD organiseerde voor het eerst de ‘VVD-Drontendag’, dit keer bij Bij ons op de Boerderij in Swifterbant. “Het is goed om op informele wijze onze leden te informeren waar wij als fractie mee bezig zijn. Velen hadden de familie ook meegenomen. De (burger-)raadsleden in Dronten zijn veel van huis en het is daarom goed dat we het jaar gezamenlijk kunnen afsluiten. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en zeer zeker voor herhaling vatbaar”, zei fractievoorzitter Barry Hoogezand.

Henk Noome
Henk Noome volgt Maarten Vrolijk op als voorzitter Hospice Dronten 12 uur geleden
Vliegersmonument op het Meerpaalplein.
Wat is er zondag te doen? Bevrijdingsdag, gamefestival, bingo, Ketelmeer op tv 12 uur geleden
Een typische setting voor 'Gluren bij de Buren'.
Podiumkunst bij de Drontenaren thuis: "Variërend van een coverband tot rock" 13 uur geleden