VIDEO | BAS start tegen Oene als ā€˜een stel ouwe wijvenā€™, maar speelt uiteindelijk toch 2-2

BIDDINGHUIZEN - ā€žGewoon heel slapā€, zei BAS-verdediger Bas Suidgeest over de eerste vijftien minuten van de thuiswedstrijd tegen VV Oene, ā€žWe zijn als een stel ouwe wijven begonnen.ā€ Oene kwam in dat eerste kwartier op 0-2. De ploeg uit Biddinghuizen herstelde zich wel en speelde uiteindelijk gelijk: 2-2.

Een blunder van de Oene-keeper leidde vlak voor rust tot de 1-2 door Bas Suidgeest. De tweede helft was duidelijk voor BAS, zonder dat dit tot veel uitgespeelde kansen leidde. Aanvoerder Stefan Tolhoek zorgde voor de 2-2 en dat was een terechte eindstand.

ā€žAls we hadden gewonnen was dat op basis van de tweede helft misschien niet eens onterecht geweestā€, zei Suidgeest naderhand, ā€žMaar toch heb ik wel een goed gevoel over dat puntje.ā€