Start to Run
Start to Run Tony Honders

‘Start to Run’ bij atletiekvereniging Flevo Delta: „Gemakkelijker dan zelf gaan hardlopen”

Sport

DRONTEN - „Na zeven weken trainen loop je al zo’n twintig minuten achter elkaar.” Dat schrijft atletiekvereniging Flevo Delta over de nieuwe cursus ‘Start to Run’, die op dinsdag 25 februari (19:30 uur) van start gaat.

„Start to Run is een perfecte cursus om te beginnen met hardlopen Ook als je al enige loopervaring hebt kun je meedoen. Je gaat werken aan je conditie, je energie èn je fitheid”, aldus de vereniging, „Maar liefst 93% sluit Start to Run succesvol af.”

Loopmaatjes

De cursus wordt omschreven als: „Een verantwoord programma van zeven weken waarbij professionele trainers jou helpen en begeleiden om het hele traject af te ronden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen. Die trainers en dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur. Samen lopen is leuker.”

Start to Run begint op 25 februari met een informatiebijeenkomst en een mini-training bij de atletiekaccommodatie van Flevo Delta. Er zijn daar korte workshops van atleet Robert Post over loopschoenen en sportkleding en van diëtist/atleet Adriette Felix en fysiotherapeut Jasper de Groot van Centrum.

Informatie


Voedselbank Dronten
Voedselbank Dronten houdt open huis: "Vrijwilligers staan u graag te woord" 14 uur geleden
Kermis.
Wat is er woensdag te doen? Ketelsluis, kermis, angstexpert, Dorcas-winkel 15 uur geleden
Afbeelding
Infoavond over geluidsmetingen windparken Blauw en Groen in De Rede van Dronten 15 uur geleden