Laurens Brouwer
Laurens Brouwer ©maartenheijenk.nl

Asv Dronten haalt Kevin van der Vlag en Laurens Brouwer terug

Sport

DRONTEN - Kevin van der Vlag en Laurens Brouwer zijn aankomend seizoen weer spelers van asv Dronten. De twee vertrokken in 2018, maar keren nu terug op het oude nest.

Van der Vlag stapte in 2017 over van VVOG naar asv Dronten en kende in Dronten een heel aardig seizoen. In 29 wedstrijden maakte hij 20 goals, een heel aardig gemiddelde. Toch besloot hij na één seizoen te vertrekken naar hoofdklasser SDC Putten, maar aankomend seizoen keert hij weer terug. "Daarmee zijn de opties voorin uitgebreid. Kevin kan een bijdrage leveren om het scorend vermogen van de ploeg verder op te krikken", laat de club weten.

Asv Dronten krijgt aankomend seizoen ook weer de beschikking over Laurens Brouwer, die tussen 2015 en 2018 al drie seizoenen voor de club speelde. Daarna speelde hij voor Hierden, maar ook hij heeft besloten om terug te keren. "Ook voor Laurens geldt: van harte welkom terug op het oude nest", zo valt te lezen op de site van asv Dronten.

Naast de nieuwelingen heeft doelman Alex Bindenga besloten om nog een jaar bij asv Dronten te blijven. Hij kwam afgelopen zomer over van EDO en groeide uit tot eerste doelman. Asv Dronten hoopt begin maart de selectie nagenoeg rond te hebben.

 Kevin van der Vlag
Bert Visscher
Honderd theatershows in De Meerpaal: van Dirk Scheele tot Bert Visscher 22 uur geleden
Afbeelding
Viertal van Ons Genoegen zet Dronten op de kaart tijdens WK sjoelen in Frankrijk Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
AZC Dronten verliest finale om Nederlands kampioenschap in stadion van Heracles 23 uur geleden