Arjan ten Hove, trainer van Swift'64.
Arjan ten Hove, trainer van Swift'64. Ar Nieuwland

Gehavend Swiftā€™64 gaat wederom onderuit

SWIFTERBANT - Het is nog niet de competitiestart waar Swiftā€™64 vooraf op had gehoopt, want ook bij HTC gaat de ploeg zaterdag onderuit. Het eindigt in 2-0.

Swift mist om uiteenlopende redenen nogal wat spelers en dat is de laatste weken terug te zien in de resultaten. De eerste competitiewedstrijd werd nog gewonnen (2-4 bij Elspeet), maar daarna ging de ploeg van trainer Arjan ten Hove al drie keer onderuit. Ook zaterdag bij HTC werd er niet gewonnen. De Zwollenaren zetten in de eerste helft al een stap naar de zege, want net voor rust maakte Stan Wissink de openingstreffer.

Die goal leek lang het enige doelpunt van de wedstrijd te worden, want Swift kreeg het niet voor elkaar om de schade te herstellen. HTC leek aan die ene goal genoeg te hebben, maar opnieuw Wissink voegde nog een doelpunt toe aan zijn totaal. De Zwolse spits maakte een kwartier voor de tijd de 2-0 en diende daarmee Swift een nieuwe nederlaag toe.

Swift staat na vier wedstrijden op een tiende plaats.

In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 9 uur geleden