BAS Voetbal
BAS Voetbal ©maartenheijenk.nl

BAS puntloos onderaan, Swift komt niet verder dan gelijkspel

Sport

BIDDINGHUIZEN/SWIFTERBANT - BAS is er zaterdag niet in geslaagd om de eerste punten van het seizoen bij te schrijven. De formatie van trainer Arjen Bredewolt ging met 2-0 onderuit bij Rouveen. Competitiegenoot Swift’64 speelde doelpuntloos gelijk tegen Oene.

Het is voor BAS voorlopig geen lekker seizoen. In de voorbereiding en de beker wisten de Biddinghuizenaren alleen te winnen van ESC (2-1), verder werd er liefst zeven keer verloren. In de competitie gaat het nog niet veel beter, want afgelopen week begon BAS de competitie met een nederlaag tegen VIOS Vaassen (2-4).

Ditmaal lukte het opnieuw niet om te winnen. Op bezoek bij Rouveen stond de ploeg binnen de kortste keren op achterstand en nog voor de rust werd de schade groter: 2-0. Na rust liet de thuisploeg BAS aan de bal, maar tot echte kansen kwam die ploeg vervolgens niet. 

Zo staat BAS na twee wedstrijden onderaan, samen met Zwolsche Boys. De Zwollenaren zagen zaterdag echter hun wedstrijd gestaakt worden vanwege een blessure, waardoor zij nog de kans hebben om BAS op een achterstand te zetten.

Swift gelijk

Swift kon de bliksemstart van vorige week geen vervolg geven, onder andere omdat het te kampen had met de nodige blessures. Swift en Oene maakten er in Swifterbant geen spektakelstuk van en het eindigde dan ook zoals het begon: met 0-0.

Riena Tienkamp, Arjen Gerritsen, Piet Boer en Peter van Bergen (v.l.n.r.).
Route langs vijftien kunst- en cultuurobjecten: "Bekijk het in de Oostrand" 3 uur geleden
Swift'64 speelt voor de nacompetitie thuis tegen Enter Vooruit.
Wat is er dinsdag te doen? Swift'64, sociale veiligheid, computerspelen 3 uur geleden
Wethouder Peter van Bergen (Leefbaar Dronten).
B&W vragen meer tijd voor beantwoorden lastige vragen over arbeidsmigranten de regt 4 uur geleden