Het stratenvoetbaltoernooi keert terug bij BAS.
Het stratenvoetbaltoernooi keert terug bij BAS. Foto: ©maartenheijenk.nl

Traditionele stratenvoetbaltoernooi keert terug bij BAS

Sport

BIDDINGHUIZEN - Het traditionele stratenvoetbaltoernooi van BAS keert dit jaar weer terug. Twee jaar lang kon het toernooi niet doorgaan, maar op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei, komen de voetballers weer in actie. 

Het toernooi wordt gehouden op het sportcomplex van BAS Voetbal en het accent ligt op deelnemers uit buurten en straten uit Biddinghuizen. “Het doel is om de voetbal liefhebbende dorps- en buurtgenoten elkaar te laten ontmoeten”, meldt de club. Ieder team mag maximaal drie spelers die geen binding hebben met het dorp binnen de lijnen brengen.

Inschrijven voor het toernooi kan iedere donderdagavond en zaterdag bij BAS of door het aanmeldformulier op aanmelden.basvoetbal.nl in te vullen. Daar is ook alle informatie te vinden. De inschrijving is open tot en met zaterdag 21 mei.

Klungelpoule
Inschrijven kan voor de dames senioren, heren senioren, heren 35+, en de jeugd (tot 17 jaar). Daarnaast is het ook mogelijk om een team in te schrijven voor de zogenaamde klungelpoule. Spelers in deze poule mogen geen lid zijn van een voetbalclub en vroeger niet op een hoog niveau hebben gevoetbald.