Art Drent (BAS)
Art Drent (BAS) Foto: BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS tovert twee nieuwelingen uit de hoge hoed, Drent keert terug

Sport

BIDDINGHUIZEN - Terwijl de overschrijvingstermijn al lang en breed voorbij is, heeft BAS Voetbal twee nieuwelingen aan de selectie toegevoegd: keeper Marijn Schekman en aanvaller Yuri van den Dikkenberg. Art Drent keert terug in het eerste elftal van de club. 

BAS degradeerde afgelopen seizoen naar de vierde klasse, maar hield de spelersgroep zo goed als bij elkaar. Keeper Sander Westdijk, die al delen van het voorbije jaar miste, keert niet terug, terwijl Rick Aernaudts langere tijd niet beschikbaar is vanwege een reis. 

De Biddinghuizenaren hebben in de persoon van Marijn Schekman een nieuwe doelman binnengehaald. Hij komt over van een lager elftal van asv Dronten. Yuri van den Dikkenberg is de tweede nieuweling bij BAS, hij is woonachtig in Lelystad en meldde zich aan bij de club. Van den Dikkenberg speelde in het verleden onder andere voor IJFC uit IJsselstein en Geinoord uit Nieuwegein. 

Terugkeer

Art Drent is aankomend seizoen weer onderdeel van de eerste selectie van BAS. Hij besloot in 2020 te vertrekken naar VVOP en keerde na de coronastop terug om te gaan spelen in BAS 2. Afgelopen seizoen was Drent al meermaals onderdeel van de wedstrijdselectie van het eerste team en per het nieuwe seizoen keert hij definitief terug in die groep.

!