BAS Voetbal
BAS Voetbal Foto: ©maartenheijenk.nl

BAS start met klinkende zege en is direct koploper

BIDDINGHUIZEN - BAS is zaterdagmiddag op de juiste wijze begonnen aan de competitie, want op eigen veld werd EZC’84 met liefst 6-1 verslagen. Door die klinkende zege zijn de Biddinghuizenaren de eerste koploper van de vierde klasse D.

Het was voor BAS een prettige kennismaking met de vierde klasse, want na tien minuten opende Stefan Tolhoek uit een strafschop al de score. Vervolgens was het de beurt aan spits Bas van Luenen, die met drie achtereenvolgende treffers een hattrick liet noteren. Twee van die goals vielen voor rust, een goal na rust en dat maakte een ruime 4-0 voorsprong.

EZC deed daarna nog wel iets terug, maar via Mike Geres en Yuri van den Dikkenberg zette BAS een keurige 6-1 overwinning neer. Daardoor is BAS op doelsaldo de koploper, gevolgd door onder andere VEVO en ‘t Harde.

De ploeg van trainer Jeroen van den Berg gaat volgende week op het oog op voor een eerste serieuze test, als er een uitwedstrijd bij Hulshorst wacht.