Comeback brengt Swift’64 ternauwernood een punt

SWIFTERBANT - Na 45 minuten spelen lijkt Swift’64 zaterdag een kansloze middag te beleven. Op bezoek bij EFC’58 staat het dan al met 3-0 achter en tekent een nederlaag zich af. Maar na de rust is alles anders en speelt Swift zich toch nog naar een punt: 3-3.

Dat heeft de ploeg onder andere te danken aan Thim Verhoeven, die met twee treffers de spanning helemaal terugbrengt in de wedstrijd. Kort na rust is hij goed voor een goal, na een uur spelen nog een keer en dan doemt er voor Swift toch weer een positief resultaat op.

Een gelijkspel positief noemen? Dat is misschien wat dubieus, maar het is wel het resultaat waar Swift het op deze zaterdag mee moet doen. Kort na de 3-2 van Verhoeven zorgt Stan van Elp voor de 3-3 en dat is ook de eindstand.

Swift’64 staat door dat punt op een zesde plaats, met vier punten uit drie wedstrijden.