Arjan ten Hove, trainer van Swift'64.
Arjan ten Hove, trainer van Swift'64. Foto: Ar Nieuwland

Arjan ten Hove aan het einde van het seizoen weg bij Swift’64

Sport

SWIFTERBANT - Arjan ten Hove en Swift’64 gaan aan het einde van het seizoen uit elkaar. De hoofdtrainer is dan vijf jaar lang actief geweest in Swifterbant. “Ik kijk terug op een prachtige, roerige periode voor de club”, vertelt de coach.

Met de roerige periode doelt hij vooral op de pandemie. “De prestaties werden soms wat naar de achtergrond geschoven”, zegt Ten Hove. “Toch bleef er eenheid en loyaliteit, binnen de club en in het voetbal van de selectie. Het eerste deed steeds bovenin mee in de derde klasse, het tweede ging ook steeds beter.”

Ten Hove wil het seizoen afsluiten met een mooi resultaat, om zo door de voordeur te vertrekken. “Er was een hele fijne samenwerking met spelers, juist ook in de moeilijke, onzekere corona-tijd. Het waren jaren waarin allerlei initiatieven werden genomen, ook vanuit de spelersgroep, om door deze aparte tijd heen te komen.”

Het bestuur van de club meldt dat het trots is op de prestaties van de selectie en hoopt dat het huidige seizoen ‘met veel plezier en tevredenheid’ wordt afgesloten. 

Herma Overmars tijdens haar laatste werkdag.
Herma Overmars na 25 jaar bij Zuyver Juweliers met pensioen 17 uur geleden
Afbeelding
Agenda woensdag: Voorleesfeest in Dronten, energieloket in Biddinghuizen 17 uur geleden
Burgemeester Jean Paul Gebben
Overlast door dronkaards, verwarde personen en zwervers komt van 3 of 4 mensen 18 uur geleden