Swift’64 geeft voorsprong weg en ziet concurrentie punten pakken

Het begon zo mooi zaterdagmiddag in Swifterbant voor de thuisploeg op eigen sportpark. Toch eindigde de middag in mineur met een 3-4 verlies. In het laatste kwartier van de eerste helft schoot de ploeg twee keer raak tegen Terschuurse Boys. Thim Verhoeven tekende voor de 1-0 en Bob Breemhaar nam de tweede treffer voor zijn rekening.

Maar in de 45e minuut kwamen de bezoekers dichterbij door een eigen goal. In de laatste twintig minuten ging het echt helemaal mis. In een tijdsbestek van zes minuten scoorden de Gelderse bezoekers maar liefst driemaal. Kort daarna moesten beide ploegen verder met tien man. Vlak voor het laatste fluitsignaal maakte Bas van Spronsen de aansluitingstreffer die uiteindelijk te laat kwam. Swift’64 heeft nu alleen Elspeet nog onder zich op de ranglijst, en ziet behalve de directe tegenstander ook dat andere concurrenten onderin punten pakken.

Bas Jansen

Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 4 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 5 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 5 uur geleden