Asv Dronten verkleint afstand met top na nipte winst

DRONTEN - Pas in de finale fase trok asv Dronten zaterdagmiddag de wedstrijd tegen DZOH naar zich toe zaterdagmiddag. Rihairo Meulens was de matchwinner met een geplaatste vrije trap in de 90e minuut.

De bezoekers uit Emmen beleven net als de groenwitten een prima seizoen direct na promotie. DZOH opende in Dronten ook de score na ongeveer een kwartier spelen. De Drenten konden maar kort genieten van de voorsprong, want Martijn Timmer maakte een paar minuten later al de gelijkmaker. 1-1 was ook de ruststand.

Het tweede bedrijf zorgde voor minder vermaak met slordig voetbal aan beide zijden. Maar de thuisploeg trok dus uiteindelijk wel aan het langste eind met het rake schot van Meulens.

Met deze winst verkleint de ploeg van Patrick Posthuma de afstand met de bovenste ploegen. Zowel Quick’20 als WHC morsten punten.