Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Gezocht: Verkeersregelaars en Vrijwilligers voor Urban Trail Dronten

Sport

DRONTEN - De Meerpaal houdt zondagmiddag 4 juni de Optisport Urban Trail Dronten. Om ervoor te zorgen dat dit recreatieve sportevenement soepel verloopt langs de route, is de organisatie op zoek naar verkeersregelaars en vrijwilligers. Deze gelegenheid biedt de mogelijkheid om samen met een enthousiast team een waardevolle bijdrage te leveren aan dit sportieve evenement in Dronten. Personen die interesse hebben, kunnen contact opnemen met Joppe Ketting, de buurtsportcoach van De Meerpaal/Sport in Dronten, via joppe.ketting@meerpaal.nl of telefonisch via 06-10080172.

De Optisport Urban Trail Dronten staat open voor iedereen vanaf 6 jaar die van wandelen of hardlopen houdt en graag een uitdaging aangaat. Dit recreatieve loopevenement biedt een unieke ervaring voor zowel ervaren als beginnende hardlopers. De route gaat verder dan een regulier hardloopevenement, dankzij zijn bijzondere karakter. 

Vanaf het Meerpaalplein voert de route langs unieke locaties en door diverse gebouwen in Dronten. De finish bevindt zich op het binnenplein van De Meerpaal, waar toeschouwers welkom zijn om deelnemers aan te moedigen bij het oversteken van de eindstreep. De Urban Trail Dronten biedt drie categorieën: een wandeltocht van 2,5 kilometer (speciaal ontworpen voor ongetrainde wandelaars), een hardlooproute van 5 kilometer en nogmaals een wandelroute van 5 kilometer. In totaal hebben ongeveer 450 deelnemers de mogelijkheid om deel te nemen aan dit sportieve evenement.

Meer informatie over de Optisport Urban Trail Dronten is te vinden op www.meerpaal.nl/urban-trail-dronten/.