Afbeelding
Anko van Leeuwen

ASVD/Solana pakt eindelijk weer eens 3 punten

Sport

ASVD/Solana toog vrijdagavond naar Nijkerk om, daar aan te treden tegen NSC/Nijkerk 1. Ondanks het feit, dat NSC rode lantaarndrager is, was ASVD/Solana gewaarschuwd, omdat NSC z'n wedstrijden elke keer nipt verliest en ook omdat ASVD/Solana zelf niet in een al te sterke vorm stak.

De openingsfase ging op en neer, waarbij de gladde zaal de grote tegenstander was! Pas na een kwartier volgde de eerste goal, waarbij Sylvester de bal aflegde op Remco, die knap binnenschoot! Asvdronten wist druk te houden op het goal van NSC, maar moest vlak na rust toch de 1-1 toestaan. Hierna volgden twee goeie uitworpen van keeper Kevin Dijkstra, die op waarde werden geschat door weer Remco en Sylvester. Ook Tim deed nog een duit in het zakje en zo leek de wedstrijd beslist.

Helaas zakte ASVD/Solana hierna iets in en liet het NSC terugkomen, mede door een twijfelachtige gele kaart voor keeper Dijkstra en een ongelukkige eigen goal. NSC dacht als hekkensluiter het puntenaantal op te kunnen schroeven, maar gelukkig bleek Mark scherp bij de tweede paal en was het Ruben Geerts, die zijn debuut bij ASVD/Solana opluisterde met een rush en uitstekend schot dwars door het midden. Einduitslag: 6-4.

Volgende week mag ASVD/Solana weer richting Nijkerk om aan te treden tegen NSC 2.

De flyer van de politie.
Politie flyert in de buurt van Roggebotzand om vermiste Marc Jaskulski te vinden 15 uur geleden
Sporthallen 't Dok tijdens de coronaperiode.
Tien gebouwen gemeente Dronten gaan tegen de vlakte 22 uur geleden
Afbeelding
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop poepte 23 uur geleden