BAS Selectie Fotopagina/Gert Drent

BAS kan verbetering niet omzetten in iets tastbaars

BIDDINGHUIZEN ā€“ BAS-aanvoerder Stefan Tolhoek kan zaterdagmiddag het goede spel van zijn ploeg omzetten in ieder geval een punt. In de tweede helft neemt hij een penalty, maar die spat uiteen op de lat. En zo gaat FC Horst met een 0-1 overwinning aan de haal.

Wat als, die gedachte leeft na afloop bij de Biddinghuizense derdeklasser. De ploeg begon met een flinke nederlaag bij Buitenboys (5-1), waar het ook qua spelpeil ver onder de maat was. Zaterdag tegen FC Horst is er herstel, BAS speelt al een stuk beter. Toch levert het nog geen punt(en) op, aangezien tegenstander Horst wel weet te scoren.

Penalty

In de eerste helft neemt Horst via Elroy Martens de voorsprong en dat is terecht. In de tweede helft is het echter anders. BAS is de bovenliggende partij, al krijgt het in eerste instantie geen hele grote kansen. Totdat Stefan Tolhoek van elf meter mag aanleggen, de grootste kans van de wedstrijd. Het buitenkansje wordt echter niet benut. Tolhoek schiet op de lat en daardoor gaat Horst met drie punten aan de haal.