ASVD/Solana pakt punt mee uit Schalkhaar

ASVD/Solana toog woensdagavond naar Schalkhaar om daar tegen SK Turkuaz aan te treden. In de zaal was net een nieuwe zaal neergelegd, die veel deed denken aan de zaal in Dronten.

Na een kleine onoplettendheid in de beginfase stelde de Drontenaren orde op zaken en scoorde men snel via Remco en Jeffrey de 1 en 1-2! Hierna zakt ASVD/Solana helaas weg en de snelle mannen uit Schalkhaar maakten hier, af en toe met dank aan de Drontense keeper, handig gebruik van!
Het spel golfde op en neer, maar vlak voor rust leek SK Turkuaz het heft volledig in handen te nemen en liep men uit aar 4-6!

ASVD/Solana probeerde in de rust de koppies weer de juiste kant op te krijgen, maar het geloof leek weg en zo konden de mannen uit Schalkhaar uitlopen naar 8-4. De 8-5 via Jeffrey volgde nog, maar SK Turkuaz strafte het meevoetballen van stand-inn keeper Kevin gelijk af: 9-5.

Het duel ging richting eind en ineens kreeg ASVD/Solana toch weer de geest, Kevin bleef als keeper meevoetballen en hierna volgde heel snel de 6e en 7e treffer van ASVD. Met nog twee minuten te gaan viel ook de 9-8, het werd heel heel spannend en uiteindelijk was het Jeffrey van de Brakel die met een prachtige beweging de gelijk maker maakte!

Hierna vond de scheidsrechter het welletjes en floot hij af.

ASVD/Solana staat nu op plek 2 in de 1e klasse met twee punten achterstand op koploper HELIOS.

Volgende week woensdag de derby in de beker: Dynamo Lelystad 4 - ASVD/Solana 2!