Avondvierdaagse Swifterbant
Avondvierdaagse Swifterbant ©maartenheijenk.nl

Streven is om avondvierdaagse Swifterbant door te laten gaan (afgelast)

Swifterbant

SWIFTERBANT - „Indien de kinderen weer naar school gaan en we krijgen toestemming van de overheid, streven we er naar de avondvierdaagse door te laten gaan.” Dat meldt de organisatie van het wandelevenement.

De avondvierdaagse van Swifterbant staat gepland voor 12 tot en met 15 mei. Op dit moment is nog niet duidelijk of het door kan gaan: „Uiteraard volgen wij de richtlijnen van de overheid en de nationale wandelbond.”

Inschrijvingen

De basisscholen hebben de uitnodiging om in te inschrijven ontvangen: „De school zelf beslist of ze op dit moment doorgaan met de inschrijving of niet. We blijven in contact met de basisscholen in Swifterbant. De inschrijving van onze individuele lopers stellen we uit. Nadere informatie hieromtrent volgt zodra wij meer weten.”

De meeste sponsoren zijn benaderd en hebben toegezegd weer mee te doen. Net zoals de vele vrijwilligers. De muziekgroepen van Amor Musae en dweilorkest De Valkeniers hebben toegezegd voor de inhaaltocht op vrijdag.

„EHBO is gevraagd. Routes zijn vastgesteld. Vergunning is binnen. Dorpsbelangen Swifterbant staat achter ons en we kunnen snel schakelen als we van start mogen”, besluit de organisatie.