De brassband van Amor Musae.
De brassband van Amor Musae. archieffoto

Amor Musae werkt hard aan nieuw repertoire voor jaaruitvoering in De Hoeksteen

Swifterbant

SWIFTERBANT - Muziekvereniging Amor Musae uit Swifterbant geeft op vrijdag 11 maart haar 53ste jaaruitvoering met optredens van de brassband, het jeugdorkest en het allerlaatste optreden van de twirlsters. De avond is gratis, begint om half acht en wordt gehouden in De Hoeksteen.

Na het opheffen van de coronamaatregelen ging de brassband van Amor Musae snel aan de slag om een repertoire samen te stellen. Er staan diverse populaire stukken op de lessenaar, zoals een Doe Maar medley en A Brand New Day.

Terug in de tijd

Het jeugdorkest (Jong Amor Musae) gaat ook terug in de tijd met onder andere muziek van de Blues Brothers. Tevens spelen zij Treasure Island in een arrangement van Ivo Kouwenhoven. De aspirantleden die dit schooljaar zijn begonnen met koperblazen of slagwerk komen ook op het podium. Alle muziekgroepen staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster.

De vereniging neemt deze avond afscheid van de twirlsters. Omdat er geen trainer kan worden gevonden en het ledental afneemt, hebben zij hun laatste optreden.

Het UWV-kantoor in Almere.
Aantal WW-uitkeringen daalt in maart, maar is nog wel hoger dan vorig jaar 11 uur geleden
De Aldi in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er vrijdag te doen? Winkelactie voedselbank, prinses Belle, lezing filosoof 12 uur geleden
In De Meerpaal kan niet meer worden gestemd.
Verkiezingen: Niet meer stemmen in De Meerpaal, de Reaal-kantine en De Hoeksteen 12 uur geleden