Afbeelding
Foto: maartenheijenk.nl

Energieloket weer in Swifterbant: ‘Van 1 tot 5 bezoekers’

Swifterbant

SWIFTERBANT - Het Energieloket strijkt op de woensdagen 7 en 21 september weer neer in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Gezien de actuele situatie een belangrijk onderwerp, maar echt storm loopt het nog niet. Bij voorgaande edities waren de bezoekers vaak op één hand te tellen. 

Het Energieloket Flevoland helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. “Wil je aan de slag met comfortabel en energiezuinig wonen? Heb je vragen over isolatie, duurzaam opwekken van energie of leningen? Kom dan tussen 14.00 en 17.00 uur naar het onafhankelijk spreekuur van het Energieloket Flevoland in de bibliotheek”, zo valt te lezen in de uitnodiging. 

Navraag leert dat er tot dusver maar weinig mensen gebruik maken van het Energieloket in Swifterbant. Al ziet de bibliotheek dat iets anders. “De meeste keren komen er wel bezoekers, een enkele keer komt er niemand. Dat varieert van 1 tot 5 bezoekers en dat is voor Swifterbant best positief”, vindt Helma Groen, bibliotheekmedewerker. 

Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 7 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 8 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 8 uur geleden