Afbeelding
Foto: Ben Eekhof Fotografie

Bouw MFC verloopt voorspoedig, appartementen bijna online

Swifterbant

SWIFTERBANT - De bouw van het multifunctioneel centrum (MFC) in Swifterbant verloopt voorspoedig. Dit meldt Oost Flevoland Woondiensten (OFW), dat in januari 2023 de appartementen bij het MFC online zet voor belangstellenden. 

Woningzoekenden die staan ingeschreven bij OFW kunnen dan hun interesse kenbaar maken. De appartementen worden aangeboden op woningzoeken.ofw.nl, belangstellenden hebben vanaf het moment van aanbieden minimaal een week de tijd om hun interesse kenbaar te maken. ‘Woningzoekenden die het langst staan ingeschreven bij OFW, voldoen aan de voorwaarden of een zorgindicatie hebben, krijgen een appartement aangeboden. Nadat het appartement aangeboden is, heeft de woningzoekende een week de tijd om zijn keuze definitief kenbaar te maken’, meldt OFW. 

Voorspoedig

De bouw van het MFC loopt volgens planning. Afgelopen week heeft Jorritsma Bouw, de uitvoerder, de fundering gereed gemaakt en is de grondslag tegen de fundatie rondom aangevuld. Begin januari wordt een rupskraan geïnstalleerd voor het aanvoeren en opbouwen van de ruwbouw hijswerkzaamheden. Direct na aanvoer van de kraan start Jorritsma Bouw met de aanvoer van de begane grondvloeren en de realisatie van het casco. Deze werkzaamheden duren een aantal maanden.