Een van de locaties van Kinderopvang Dronten.
Een van de locaties van Kinderopvang Dronten. Foto: Kinderopvang Dronten

Kinderopvang Dronten opent nieuwe locatie in Swifterbant

Swifterbant

SWIFTERBANT - Sinds afgelopen maand heeft Kinderopvang Dronten er een nieuwe locatie bij: BSO de Golfbreker. De Golfbreker is centraal gelegen in basisschool De Golfslag. Kinderopvang Dronten neemt de buitenschoolse opvang aan de Narcisstraat over van Prokino.

Directeur-bestuurder Jacolien Lokhorst is blij met de overname. “Met de opening van BSO de Golfbreker komt Kinderopvang Dronten tegemoet aan de grote vraag naar opvang in Swifterbant. De wachtlijsten liepen op, en nu is weer wat ruimte. Er is al een collega van Kinderopvang Dronten aan de slag om de kinderen en ouders te leren kennen.”

Ook locatiemanager Janna van der Welle kijkt uit naar de opening. “We verwachten dat er meer jonge gezinnen in Swifterbant komen wonen, met oog op de nieuwe wijk Swifterbant-Zuid die de komende jaren gebouwd wordt. Ook aan die kinderen willen wij een uitdagend programma bieden na schooltijd.” 

De Golfbreker zal in het voorjaar van 2023 in een nieuw jasje gestoken worden. “Rond de meivakantie zullen we de locatie op feestelijke wijze openen”, aldus Van der Welle. De Golfbreker in Swifterbant maakt deel uit van de drie BSO’s in Swifterbant. De locaties zijn ingedeeld op leeftijd.