Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Old Star Tennis start met gratis ochtend voor alle 55-plussers

Swifterbant

SWIFTERBANT - De commissie Old Stars Tennis van ATC Swifterbant gaat iets nieuws doen. Voor alle 55-plussers uit Swifterbant worden vanaf 11 april iedere dinsdagochtend van 9 tot 12 uur de kantine met banen opengesteld. Dit doet de commissie samen met het Nationaal Ouderen Fonds, KNLTB en diverse ondersteunende instellingen. 

Doel is om meer onderling contact te bevorderen voor de inwoners op een leuke, gezellige en sportieve manier. In de kantine bestaat dan de mogelijkheid, om onder begeleiding van gastvrouwen en heren een kopje koffie te drinken, een praatje te maken en spelletjes te doen. Denk aan darten, jeu de boules, kaarten, sjoelen, tafeltennis, enz. Dit gaat allemaal zonder kosten, want ook de kop koffie of thee is de eerste drie weken gratis.

De commissie meldt dat het geen verkapte manier is om leden voor de tennisclub te werven. Jan de Klerk van de Old Stars: “Als men vaker komt en het leuk gaat vinden, kan dat altijd nog.” Ook mag je ook komen als niet gaat tennissen. De Derde Helft is veel breder, of je nu wel of niet wil bewegen. 

Wie wel een balletje willen leren slaan met aangepaste regels, wordt wel gevraagd om sportschoenen of gympen te dragen. Begeleiding, tennisrackets en ballen regelt de commissie.

Aanmelden kan via oldstars@atcwifterbant.nl of bellen met 0321 324 402 of 06 108 047 08. De commissie gaat iedere week de aangemelde belangstellenden middels een korte nieuwsbrief op de hoogte stellen van nieuws en speeltijden. De Derde Helft kent een vrije inloop van 9 tot 12 uur, dat met slecht weer ook altijd doorgaat.