Het beachvolleybal op de oude locatie.
Het beachvolleybal op de oude locatie. Foto: Eigen foto

Inschrijvingen gestart voor beachvolleybal Swifterbant

Swifterbant

SWIFTERBANT - Blauwe luchten, mooie locatie in het dorpsbos en veel gezelligheid, dat zijn de ingrediënten voor het Swift Beachvolleybaltoernooi op het evenemententerrein in Swifterbant.
Op zaterdag 2 en zondag 3 september vindt het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi plaats op het evenemententerrein in het dorpsbos van Swifterbant.

“Wij als organisatie hebben er erg veel zin in om een knalweekend neer te zetten op het “strand van Swifterbant” aldus Christiaan de Vrie,voorzitter van Stichting Swift beachvolleybaltoernooi. “Dit jaar breiden we zelfs uit naar zes velden wegens de verschillende categorieën die we aanbieden.” En ook dit jaar liften we mee met de organisatie van het Dorpsfeest en maken we voor de tweede keer gebruik van het geweldige evenemententerrein in het Swifterbos. Dat maakt het Swift beachvolleybaltoernooi tot een uniek en geweldig concept voor Swifterbant en omstreken.

Tijdens het toernooi strijden zo’n 80 geoefende en ongeoefende teams om de medailles in verschillende categorieën op zes velden. Het biedt spelers de perfecte gelegenheid om te strijden om de hoofdprijs. Het toernooi biedt echter niet alleen vermaak voor de spelers, want ook voor supporters, toeschouwers en voorbijgangers is er genoeg vermaak: marktkramen, speeltoestellen, foodtrucks, drinkgelegenheden en veel muziek.

De inschrijvingen zijn gestart. Iedereen is welkom om mee te doen, of je nu kunt volleyballen of niet. Inschrijven kan via de nieuwe website www.swiftbeachvolleybal.nl.