Amor Musae
Amor Musae Foto: aangeleverd

Eerste concert Amor Musae met nieuwe dirigent Anniek Otten in De Hoeksteen

Swifterbant Ingezonden

SWIFTERBANT - Muziekvereniging Amor Musae verzorgt op vrijdag 22 maart (19:30 uur) een concert in De Hoeksteen. Het is het eerste optreden onder leiding van de nieuwe dirigent Anniek Otten.

De laatste tien jaar was Martijn de Lange-Duijster de dirigent. Amor Musae ging ervan uit dat die samenwerking nog jarenlang zou voortduren. Martijn gaf eind vorig jaar echter aan te stoppen wegens een nieuwe baan als crossfitcoach. “Dat was even schrikken maar gelukkig is er een goede dirigent gevonden”, aldus de vereniging.

Alle leden van de muziekvereniging laten volgende week vrijdag van zich horen. Niet alleen de brassband, maar ook JAM, de Startgroep en de leerlingengroep treden voor het voetlicht. Tevens besteedt Amor Musae aandacht aan de jubilarissen.

Cry of the Falcon

De muzikanten van de brassband bijten het spits af. Zij voeren onder andere het stuk Cry of the Falcon van Kevin Houben uit. Daarna is de jeugd aan de beurt met een programma door de leerlingen, starters en gevorderden. 

Na de pauze treden de brassband, JAM en Startgroep op met eigen en gezamenlijke nummers. De leden van de brassband kozen hun eigen repertoire: Super Trooper, Heal the World en I Will Survive. Bij het laatste nummer doen alle leden van jong tot oud mee: “Dat  wordt een mooi slotfeestje.”

Windplan Blauw.
Raad van State kan maar moeilijk tot uitspraak komen over Windplan Blauw 13 uur geleden
Feest bij de Warmonderhof.
Wat is er zondag te doen? Eeuwfeest Warmonderhof, Opwekking, tennis 14 uur geleden
Afbeelding
Gemeente sloopt bieb Swifterbant: Dorpsbelangen kan vergaderen in MFC 14 uur geleden