Afbeelding

Jaarlijkse opendag WSV De Harder in samenwerking met NWWB

Partnerbijdrages

Op zondag 16 juni staat de jaarlijkse open dag van de Nederlandse Waterski en Wakeboard Bond (NWWB) gepland. Waterskivereniging De Harder, gelegen aan de langste waterskibaan van Nederland, zal die dag een kijkje in de “watersport keuken’ geven.

Tijdens de NWWB open dag kunnen watersportliefhebbers en/of watersport-geïnteresseerden kennismaken met de waterski- of wakeboard sport. Na een korte uitleg over de theorie, kan het geleerde op het water in de praktijk worden gebracht. Uitleg wordt gegeven door erkende NWWB instructeurs en er wordt gevaren met boten die zijn ingericht voor de waterski- en wakeboard sport.

Deze dag valt samen met Vaderdag; dus zoek je nog een origineel cadeau, zet dan je vader op de waterski’s! Maar natuurlijk zijn ook alle moeders, kinderen, familie en vrienden van harte welkom!

Mocht je na afloop van de op en dag de smaak te pakken hebben, dan kan je beslissen om lid te worden van WSV de Harder om mee te doen aan allerlei leuke activiteiten. Houdt de website wsvdeharder.nl in de gaten voor meer details!