Afbeelding
Aangeleverd

De perfecte partytent voor je familiereünie

Partnerbijdrages

In de zomermaanden zijn er steeds meer feestjes en verjaardagen om te vieren. Het is helemaal gezellig als de jaarlijkse familiereünie bij jouw thuis kan plaatsvinden. Wil je optimaal voorbereidt zijn? Dan is het prettig om rekening te houden met het weer. Het kan ook in de zomer soms plenzen van de regen. Met een partytent ben je tegen regen beschermd. Daarbij staat het gezellig en kun je eten zonder dat wespen en vliegen je constant irriteren. Welke partytent is nu geschikt voor een groter gezelschap?

Partytent 3x6 heeft ruimte genoeg

Met de kunnen ook grote gezelschappen in de tuin zitten. Je hebt er geen last van dat je net niet onder het zeil partytent 3x6 van de tent past, zoals bij de kleinere versies. Het is wel fijn als je dan een grotere tuin hebt. De tent houdt van ruimte, om zo aan alle gasten een fijne zitplaats te bieden.

Hoeveel gasten kunnen er in deze partytent? Als je het niet uit wil testen, dan kun je ervan uitgaan dat er sowieso 20 personen tegelijk in kunnen zitten. De zijwanden van de tent kun je omhoog rollen en vastzetten. Zo kun je bij warm weer koelte binnenlaten. En koelt het ’s avonds erg af? Dan is de wand zo weer naar beneden te bevestigen. De gasten blijven binnen dan lekker warm.

Maak de partytent af met deze accessoires

Bij Heuts kun je veel fijne accessoires kopen om het feest helemaal een gave sfeer te geven. Wat dacht je van een opvouwbare jacuzzi? Laat de gasten hun zwemkleding meenemen en iedereen kan heerlijk genieten van het warme water.

Ook voor inrichting in de tent is het assortiment bij Heuts uitgebreid. Zo kun je diverse statafels en barkrukken kopen. Met wat statafels buiten en in de tent geef je op slimme wijze extra ruimte voor gasten. De meeste mensen vinden het prettig om staand te eten en zo bij te praten. De statafels zijn ook compact op te bergen. Hang gezellig verlichting op en schaf confetti aan voor het optimale feesteffect.

Wil je de statafels extra decoreren? Daarvoor heeft Heuts statafelrokken in hun collectie. Je kunt natuurlijk ook zelf de tafels decoreren met confetti, servetten en kleine vaasjes met verse bloemen.