Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuw bij Yro Keukens en Badkamers

Partnerbijdrages

Een nieuwe keuken aanschaffen? Daar komt veel bij kijken. Om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de keuken die bij u past, staan onze ervaren keukenspecialisten voor u klaar. Zij kennen de laatste trends en nieuwste technieken.

Inloopkasten

Bijvoorbeeld op het gebied van inloopkasten. Wij hebben een nieuwe grote collectie met en zonder binnenverlichting, op maat gemaakt en gemonteerd. We kunnen deze inloopkasten in dezelfde of bij het interieur passende kleur leveren. 

Bijkeuken

In de bijkeuken werken we alle wanden netjes af met van muur tot muur met mooie kasten. Met de indeling kunnen we er rekening mee houden dat de wasmachine hoger wordt geplaatst. Hieronder kan dan nog een la voor de wasmand komen, of een passend schoenenrek. 

Touch Reality Tafel

Bij ons kunt u uw eigen droomkeuken ontwerpen door het plaatsen van blokken (zoals de koelkast of een vaatwasser onder kasten) op de Touch Reality Tafel. Het resultaat wordt meteen in 3D-beeld omgezet en getoond op een groot scherm. Zo krijgt u een goed en duidelijk beeld van uw toekomstige keuken. Zelfs de muren in de keuken kunnen aangepast worden naar uw eigen wensen. 

Nieuwe fronten

Als de keuken nog niet toe is aan vervanging, maar de deurtjes en handgrepen er niet meer zo netjes uitzien, is het mogelijk deze te vervangen. De frontjes kunnen voor elke keuken op maat gemaakt worden. Er is keuze uit melamine-fronten en fronten met een eiken toplaag. Dit kan in veel kleuren en er is een ruime keuze aan handgrepen. Als een kastje slecht is, dan kan deze ook zo vervangen worden. Tegelijkertijd kun je meteen kiezen voor een heel nieuw uiterlijk. Yro heeft een groot aantal deurtjes op voorraad. Meestal wordt alles vervangen binnen één werkdag. Toch een ‘groenere oplossing’ dan de hele keuken te vervangen en ook nog eens kostenbesparend. De kosten voor een keukenrenovatie zijn gemiddeld 25 procent van de totale kosten van een nieuwe keuken. Bij een aankoop komen wij alles opmeten en bespreken we op locatie de gewenste mogelijkheden en wordt er een datum voor levering gepland. 


YRO VERZORGT MET EIGEN MONTEURS:
Complete verbouwingen (zoals muren wegbreken, vloerverwarmingen, infrezen, plavuizen leggen, montage complete badkamers en keukens, electra, stucadoren, schilderen. Meer dan 40 jaar ervaring in montage werkzaamheden.

Dit is een partnerbijdrage van:
YRO keukens en badkamers
Expansie 10
8316GA MARKNESSE
info@yro.nl        
www.yro.nl

Afbeelding
Jochem Myjer, Peter Pannekoek en Bert Visscher zijn al uitverkocht in De Meerpaal 1 uur geleden
Afbeelding
Plannen voor huisvesting arbeidsmigranten op bedrijventerrein aan Rendierweg 2 uur geleden
Afbeelding
Markt bij Ontmoetingspark Buiten: "Het aanbod is heel divers" 23 uur geleden