Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Dicht bij huis werken in een mooi pand en leuk team bij WOLF Energiesystemen in Kampen

Partnerbijdrages

Met het NS treinstation om de hoek, in het Stationskwartier in Kampen, staat het energie neutrale kantoorpand van WOLF Energiesystemen. Met de toegangsweg naar de N50 voor de deur ligt deze locatie centraal voor klanten, leveranciers en medewerkers. Veel collega’s wonen in Kampen en komen graag op de fiets naar deze fijne werkplek.

WOLF is een wereldwijde fabrikant en leverancier van luchtbehandelingssystemen, ventilatie- en verwarmingsoplossingen, zoals warmtepompen. Als expert op het gebied van een gezond binnenklimaat heeft WOLF een sterke focus op duurzaamheid en energiebesparing. Het kantoorpand van WOLF is daar een goed voorbeeld van.

Het kantoor wordt verwarmd en gekoeld met warmtepompen van eigen fabricaat en het dak is voorzien van zonnepanelen en zonnecollectoren. Een WOLF luchtbehandelingsinstallatie zorgt voor verse lucht op kantoor en waarborgt zo een optimaal binnenklimaat en een gezonde omgeving om in te werken.

Door actief maatschappelijk verantwoord te ondernemen zet WOLF zich in voor een duurzame, leefbare toekomst. Niet alleen een duurzaam klimaat, maar ook duurzame inzetbaarheid van de medewerkers staan centraal bij WOLF. Er is binnen het team veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het bedrijf kenmerkt zich door een open informele cultuur waarbij veel oog is voor een prettige werksfeer in een betrokken en hecht team.

Als sterk groeiende organisatie is WOLF regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s in diverse functies, bijvoorbeeld in de buitendienst als servicemonteur in regio Zuid en West of als technisch adviseur. 

Wil je meer weten, bekijk dan de website voor de alle actuele vacatures: https://www.wolf.eu/nl-nl/carriere

Cidem Caliskan

Asv Dronten
Asv Dronten maakt zich op voor kraker, vanmiddag in Apeldoorn 22 uur geleden
Wethouder Duvekot
Peter Duvekot: Jongerenwerk Biddinghuizen kan vanaf mei aan de slag aan De Dreef 22 uur geleden
De officiële opening van de tulpenroute in winkelcentrum Suydersee.
Wat is er zaterdag te doen? Beleeftuin, tulpenroute, concerten, campers 23 uur geleden