Afbeelding
Delta Dierenartsen

Maart: Sterilisatie / Castratie actie bij Delta Dierenartsen

Partnerbijdrages

Het voorjaar komt er weer aan. Poezen en katers gaan op zoek naar elkaar en zij kunnen in een zeer korte tijd voor erg veel nakomelingen zorgen. Asiels en opvangcentra raken in het voorjaar snel overvol met jonge kittens en ook de overlast door zwerfdieren neemt toe. Castratie of sterilisatie is daarom van groot belang om de kattenpopulatie niet onnodig te laten groeien en om asielen en opvangcentra niet te laten uitpuilen. Help mee en voorkom onnodig dierenleed!

Daarom organiseert Delta Dierenartsen in maart een sterilisatie- en castratieactie waarbij eigenaren hun kat tegen gereduceerd tarief kunnen laten castreren of steriliseren. Delta Dierenartsen zal voor iedere kat die gesteriliseerd/gecastreerd wordt tijdens de actie €1,- doneren aan Kattenopvang Swifterbant.

Tijdens de actie kunnen de dieren tevens gelijktijdig voordelig worden gechipt en geregistreerd. Met een geregistreerde chip kunnen katten na een vermissing weer snel bij hun baasje worden gebracht.

Met deze actie hoopt Delta Dierenartsen een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het zwerfdierenprobleem in de regio Dronten en aan de overvolle asiels en opvangcentra.

Afbeelding
Kinderen bouwen computerspelen in de drie bibliotheken 8 uur geleden
Laurentien van Oranje
Kringloopwinkel Rataplan maakt kans op prijs uit handen van Laurentien 9 uur geleden
Afbeelding
Landbouwsector in gemeente Dronten relatief veel kleiner dan in de NOP 9 uur geleden