Asv Dronten verliest in Apeldoorn, BAS maakt achterstand ongedaan

DRONTEN/BIDDINGHUIZEN - Asv Dronten heeft zaterdag tijdens het trainingskamp in Apeldoorn verloren van CSV Apeldoorn. De Drontenaren kwamen binnen een uur op een 4-0 achterstand, maar door twee treffers van Lucky Akot werd de schade nog enigzins hersteld: 4-2. BAS kwam in Coevorden niet verder dan 2-2 tegen CSVC.

Asv Dronten kende een lastige wedstrijd, al speelde de ploeg in de eerste helft nog wel wat kansen bij elkaar. Toch stond het bij rust met 1-0 achter en na de rust liep CSV Apeldoorn steeds verder weg. Binnen een kwartier stond het 4-0, waardoor de strijd gestreden was.

Asv Dronten liet het er echter niet bij zitten en via Lucky Akot trof Dronten toch nog tweemaal doel: 4-2.

BAS weer gelijk

BAS is op trainingskamp in Duitsland en speelde zaterdag een oefenwedstrijd tegen CSVC uit Coevorden. Die ploeg komt uit in de zondag vierde klasse en trakteerde BAS op een 2-0 achterstand.

De Biddinghuizenaren kregen het in de slotfase nog wel voor elkaar om de achterstand weg te spelen. Patrick Woud maakte de 2-1 en via Jesper Claassen eindigde het treffen in 2-2.