OVDD op zoek naar ondernemend succes
OVDD op zoek naar ondernemend succes Mischa Massink

OVDD op zoek naar ondernemend succes

Partnerbijdrages

Ondernemersvereniging De Driehoek uit Dronten organiseert haar jaarlijkse verkiezing Onderneming van het Jaar. Bedrijven uit gemeente Dronten kunnen worden voorgedragen voor deze prijs, waarmee een bedrijf zich een jaar lang Onderneming van het Jaar mag noemen. Nieuw dit jaar is dat de verkiezing in drie categorieën is onderverdeeld. Naast de TOP onderneming van het jaar kan er een Talent Award en Detaillist van het Jaar worden gekozen. In tegenstelling tot vorig jaar, zullen we dit jaar de genomineerden weer bekend maken.

Favoriete onderneming
Bedrijven kunnen worden voorgedragen via de website van OVDD. Alle ondernemingen die gevestigd zijn in gemeente Dronten kunnen worden voorgedragen voor de verkiezing. Voor ZP’ers en startups geldt dat ze een jaar of langer als onderneming werkzaam moeten zijn. Ook een inschrijving bij de KvK is een voorwaarde voor deelname. De verdere procedure en criteria kunnen worden ingezien op www.ovdd.nl/onderneming-van-het-jaar.

Voordragen kan tot en met 1 oktober 2017. Een vakjury bepaalt welke ondernemingen genomineerd worden en welke ondernemingen uiteindelijk de prijs gaan winnen. Tijdens de businessborrel op 7 december 2017 worden de genomineerden bekend gemaakt en tijdens de OVDD Nieuwjaarsbijeenkomst van 2018 zullen de winnaars bekend worden gemaakt.

Alle ondernemingen die zijn voorgedragen, ontvangen een inschrijfformulier en de vraag of ze mee willen doen aan de ondernemingsprijs. Er zal worden gekeken naar ondernemerschap, innovatie, binding met de gemeente Dronten, onderscheidend vermogen en duurzaamheid.

Kent u of heeft u een onderneming in de gemeente Dronten die met passie onderneemt en innoveert in de breedste zin van het woord? Een onderneming die regionaal betrokken is en zich onderscheidt van andere bedrijven? Dan ontvangt OVDD de naam van deze onderneming graag via het inschrijfformulier op de website: www.ovdd.nl/voordragen. Een mail sturen naar info@ovdd.nl met een korte motivatie waarom u het bedrijf voordraagt en in welke categorie u voordraagt is ook mogelijk.

OVDD behartigt de collectieve belangen van ondernemers in de gemeente Dronten met betrekking tot de ontwikkeling van overheidsbeleid op lokaal en regionaal niveau. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van samenwerkingen tussen ondernemers en overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen, kennis te delen en een netwerkplatform te bieden. Met als doel een positief ondernemersklimaat te creëren in gemeente Dronten.