Swift '64 is duidelijk de baas en schrijft eerste punten bij

SWIFTERBANT - Swift '64 heeft zaterdag de eerste drie punten van het seizoen bij elkaar gevoetbald. De ploeg van trainer Patrick Posthuma was met 4-1 te sterk voor VEVO.

Het lukte Swift in eerste instantie niet om het doel van de tegenstander te vinden, maar in een tijdbestek van vijftien minuten maakte de thuisploeg het verschil. Dat moest ook wel, aangezien VEVO na de rust plotseling op voorsprong kwam. Tussen minuut 62 en 77 lukte het Swift echter om liefst vier keer te scoren.

Jeffrey van den Brakel opende het spektakel met de gelijkmakende 1-1 en zijn goal werd gevolgd door een treffer van Thim Verhoeven. Een eigen doelpunt betekende de 3-1 en uiteindelijk bepaalde Tom Roskam op fraaie wijze de stand op 4-1.