Afbeelding

ASVD Zaalvoetbal eert trouwe vrijwilliger Gert Jan Harpe

Algemeen

Tijdens de jaarvergadering van ASVD Zaalvoetbal in november heeft scheidend bestuurslid Gert Jan Harpe een gouden speld van de vereniging mogen ontvangen vanwege zijn lange staat van dienst als vrijwilliger.

Nadat Gert Jan zelf bijna 30 actief heeft gevoetbald bij deze vereniging, trad hij in 2003 toe tot het bestuur, waar hij diverse functies heeft vervuld. De meeste leden zullen hem kennen als wedstrijdsecretaris. Naast deze functie is Harpe reeds 5 jaar teamleider van zaalvoetbalteam Klaree; een team uit de A Poule van de Dronter competitie. Harpe is overigens ook al jaren actief als wedstrijdsecretaris bij ASVD veldvoetbal.

“Het is fantastisch als mensen zich inzetten voor een vereniging. Vrijwilligers als Gert Jan Harpe zijn zeldzaam tegenwoordig. Zonder vrijwilligers kunnen onze leden niet voetballen” aldus oud voorzitter Wim Veldt van de vereniging. Hun jarenlange samenwerking werd hiermee afgesloten.

ASVD Zaalvoetbal heeft 500 leden verdeeld over 34 team. De teams voetballen in 3 competities in het Dok op de maandag- en vrijdagavond. “Het is een gezellige onderlinge strijd tussen inwoners van onze gemeente” meldt zittend voorzitter Huub Breg. “De deuren van het Dok zijn open, iedereen is welkom om de wedstrijden te bekijken”. Op maandagavond om 20:00 worden de thuiswedstrijden van het ASVD1-team gevoetbald, wat regionaal hoofdklasse speelt.