Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Springmiddag valt ook in Biddinghuizen in de smaak: „Hartstikke blij mee”

Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Nadat Chantal en Joost van den Berg begin januari een ‘indoor speelparadijs’ verzorgden in hun woonplaats Swifterbant, waren ze zaterdagmiddag in Het Koetshuis in Biddinghuizen. „Het gaat héél goed. Het is lekker druk en daar zijn we hartstikke blij mee”, vertelt Joost.

Van den Berg weet niet precies hoeveel kinderen er rondrennen langs de springkussens: „Daar kan ik geen inschatting van maken. Het zijn er zo veel en ze rennen voortdurend in het rond, daardoor raak je het overzicht wel een beetje kwijt.”

Twee stormbanen

4Fun Verhuur begon anderhalf jaar geleden met de verhuur van springkussens. Inmiddels heeft het bedrijf tien springkussens en nog wat kleinere attracties, zoals een ranjakoe.

In Biddinghuizen toonden ze zaterdag hun laatste aanwinst: de ‘pirantenstormbaan’ van 17 meter. „We hebben ook nog een stormbaan van 21 meter, maar die past hier niet in Het Koetshuis”, lacht Joost.

Volgend jaar weer

Vorig jaar bood 4Fun Verhuur de jeugd in het eigen dorp voor ’t eerst een gratis middag aan, dit jaar is Biddinghuizen voor ’t eerst aan het programma toegevoegd. „Ik denk dat het hier ongeveer even druk is als in Swifterbant”, zegt de ondernemer, „Het is leuk, dus ik denk dat we het volgend jaar weer doen in beide dorpen.”

Van den Berg organiseert de middagen om de jeugd te vermaken. Stiekem hoopt hij er ook wat opdrachten aan over te houden: „We hebben vandaag al wat vragen gehad over hoe het in z’n werk gaat. We hopen dat het wat oplevert, maar ons seizoen begint pas als het een beetje voorjaar begint te worden. Dan weten we pas of het echt iets aan overhouden.”

 Het Koetshuis als 'indoor speelparadijs'.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding