Afbeelding

Leon Schuiling (VVD plaats 11) gaat voor gedegen politieke besluitvorming

Gemeente

Mijn naam is Leon Schuiling en ik woon sinds 2 jaren in Dronten. Na een periode van fysiek herstel van operaties heb ik besloten dat het voor mij tijd werd iets terug te doen voor het algemeen belang. Zonder hoogdravend te willen doen, is het roepen vanaf de zijlijn vele malen makkelijker dan daadwerkelijk verandering te willen en, belangrijker, kunnen bewerkstelligen.

Na een periode als bestuurslid van de VVD, welke een mooie aanvulling is op mijn zakelijke carrière en mijn continuerende rol van 12 jaren als actief bestuurslid in de medezeggenschap van de internationale onderneming waarin ik werkzaam ben, heb ik besloten mij te kandideren als lid van de gemeenteraad namens de VVD in Dronten in de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Deze stap is gehonoreerd door het bestuur, door mij op plaats 11 op de lijst van kandidaten te zetten. Ik laat aan u om te oordelen of deze plaats recht doet aan de capaciteiten, maar het doet in iedere geval geen recht aan de ambitie en de wil mij in te zetten voor het algemeen belang van Dronten.

Kern van mijn inzet zal zijn een gedegen politieke besluitvorming. Vooral bij dit punt denk ik van toegevoegde waarde te kunnen zijn in de huidige politiek en mijn zakelijke bestuurservaring optimaal in te kunnen zetten.

Dat deze benadering als nieuw ervaren wordt, ervaar ik als een compliment en passend binnen de vernieuwing van de lokale politiek die ik nastreef.

Het is naar mijn mening nodig om toekomstige besluiten scherp, kritisch maar ook opbouwend en constructief tegen het licht te houden, waarbij een van de vereisten is een duidelijk omschreven en concreet doel en achteraf een verantwoording over de resultaten.

Ik ben van plan mij voor de volle 100% in te zetten voor Dronten, integer en op feiten gebaseerd afwegingen te maken en te komen tot een politiek uit te leggen oordeel.

Het is vanaf plaats 11 slechts mogelijk om met uw steun, door middel van voorkeursstemmen in de raad te komen. Indien u overweegt om op de VVD te stemmen, wil ik u vragen mijn inzet, drive en persoonlijke no nonsens-aanpak te belonen met een voorkeursstem. Ik hoop in ieder geval dat u gaat stemmen. De Democratie heeft uw stem nodig.

VVD.Schuiling-Management.nl

www.dronten.vvd.nl/

Afbeelding
Afbeelding