Organic Trade Company verhuist van Lelystad naar kantoorvilla aan De West in Dronten

Algemeen

DRONTEN - De firma Organic Trade Company Holland uit Lelystad gaat verhuizen naar een kantoorvilla aan De West in Dronten. Dat maakt algemeen directeur Edward Out bekend op LinkedIn.

„Een onderneming waar Dronten trots op kan zijn”, reageert eigenaar Meine Breemhaar van Mac3Park, het bedrijf dat de vijf kantoorgebouwen aan De West realiseert. Organic Trade Company Holland (kortweg: OTC-Holland) is momenteel op industrieterrein Oostervaart in Lelystad gevestigd in een pand van Mac3Park.

Groenten en fruit

OTC-Holland bestaat sinds 2001 en houdt zich bezig met biologische groenten en fruit: „Wekelijks beschikken wij over een compleet vers aanbod biologische groenten en fruit van lokale, regionale en mondiale origine. Onze biologische producten leveren wij aan afnemers in Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten.”

„Wij ondersteunen telers en leveranciers wereldwijd bij de verkoop en distributie van biologische groenten en fruit”, aldus de website van het bedrijf. Voor afnemers verzorgt OTC-Holland ‘het totaalpakket van certificering, controle, opslag, verpakking en distributie’.

Kantoorvilla's