Afbeelding

OVDD houdt Algemene Ledenvergadering

Partnerbijdrages

Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) houdt op woensdag 16 mei aanstaande de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor haar leden. De ALV wordt gehouden in de Meerpaal en wordt gecombineerd met een diner en een theatervoorstelling. Twee keer per jaar wordt een ledenvergadering gehouden. In deze ledenvergadering wordt het jaarverslag en het financieel verslag besproken. Daarnaast wordt er afscheid genomen van bestuurslid Remko Bosma en wordt een nieuw bestuurslid benoemd. Na afloop van de ALV vindt er een verrassende theatervoorstelling plaats, die wordt aangeboden door De Meerpaal

Leden zijn vanaf 17.30 uur welkom in de Wouda Foyer van De Meerpaal aan De Rede 80 in Dronten. Om 18:00 uur zal er een diner in buffetvorm zijn, de ALV begint om 19:00 uur. Om 20:00 uur start de theatervoorstelling. Leden van de OVDD kunnen zich aanmelden via www.ovdd.nl/aanmelden-alv/. Vanaf 7 mei zijn de vergaderstukken beschikbaar via het besloten ledengedeelte van de website.

OVDD behartigt de collectieve belangen van ondernemers in de gemeente Dronten met betrekking tot de ontwikkeling van overheidsbeleid op lokaal en regionaal niveau. Dit doet zij onder andere door het stimuleren van samenwerkingen tussen ondernemers en overheid, onderwijs en onderzoeksinstellingen, kennis te delen en een netwerkplatform te bieden. Met als doel een positief ondernemersklimaat te creëren in gemeente Dronten.