Radio NL, Arjan Venemann en Suit Up treden op tijdens Havenpleinfestival

Cultuur

DRONTEN - Het Havenpleinfestival staat zaterdag 9 juni in het teken van de Speelgoedbank Dronten. De grootste publiekstrekkers tijdens het evenement zijn de optredens van Radio NL, zanger Arjan Venemann en de coverband Suit Up uit Dronten.

Zaterdagmiddag om vier uur start radio-dj Taeke Wouda met een radioshow van Radio NL. „Deze zender is een begrip in Nederland en zet de Nederlandstalige muziek op de kaart”, weet STADronten. Taeke is iedere werkdag van tien tot twaalf uur te beluisteren met zijn radioshow ‘Werk in Uitvoering’.

Arjan Venemann

Arjan Veneman komt vanaf ’s avonds acht uur in actie. STADronten: „Arjan brengt de grootste hits aller tijden voor het voetlicht. Zijn optredens zijn er helemaal op gericht om er een gezellige boel van te maken."

Een greep uit zijn repertoire: Het dondert en het bliksemt, Bloed zweet en tranen, Ik wil je (blijf bij me), Toeter op mijn waterscooter, De Jannes-medley, Kali, De Country dans.

Suit Up

Afsluiter van het festival is Suit Up. Deze coverband uit Dronten staat in augustus voor ’t eerst op de Meerpaaldagen. Voorafgaand staan ze op het Havenplein: „Met muzikaal geweld, kleurrijke pakken en continue interactie speelt Suit Up herkenbare feestmuziek voor jong en oud in een fraai jasje.”

Havenpleinfestival