Het bord vlakbij het station Dronten.
Het bord vlakbij het station Dronten. STADronten

STADronten wil graag vaker reclame maken met grote spandoeken

Algemeen

DRONTEN - Stichting Activiteiten Dronten (STADronten) is blij met de ‘projectborden’ van de gemeente Dronten, die ze de afgelopen periode mochten gebruiken voor de promotie van het Beach Event. Als het aan Hilde Boers ligt, mag dat vaker gebeuren.

„Het zou fantastisch zijn, wanneer er drie of vier vaste plekken komen, waar niet-commerciële organisaties hun evenementen aan de burgers en bezoekers van Dronten kenbaar kunnen maken", zegt de PR-medewerker van het Beach Event.

„We steken als vrijwilligers belangeloos heel veel tijd in evenementen voor de Drontenaren. Het zou fantastisch zijn als ook de gemeente en de politiek dit waarderen door organisaties als de onze het jaar rond een vaste plek te geven met een soort projectbord waar we gebruik van kunnen maken.”

Spandoeken

„Dure lantaarnpaalreclame zit er vaak gewoon niet in qua budget. Maar een paar spandoeken dat lukt meestal wel”, aldus Boers, „Deze borden vallen meer op dan de digitale infoborden, waar je met de auto zo voorbij bent en nog net niets gelezen hebt.”

STADronten hoopt dat ook bedrijven willen meedenken: „We zetten samen Dronten op de kaart en trekken zo meer bezoekers naar de evenementen en het winkelcentrum.”